Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anunțat existența unei liste de subiecte despre care nu au voie să vorbească (VIDEO)

Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anunțat existența unei liste de subiecte despre care nu au voie să vorbească (VIDEO)

Scandalul din ultima perioadă din interiorul USR, care a culminat cu demisia din partid a președintelui Nicușor Dan, duce la soluții extreme.

Clotilde Armand a vorbit chiar despre o listă de subiecte sensibile despre care membrii USR nu ar avea voie să vorbească în mod public pentru a nu mai provoca scandal în interior.

"Una este familia tradițională, una este Biserica, una este probabil imigrația. Chiar acum această listă se face în cadrul partidului pentru a întări această uniune de care vorbeam. Facem o listă de lucruri care sunt importante și despre care știm cu toții. Ce nu era clar era lista de lucruri pentru care nu vrem să ne pronunțăm, pentru că nu vrem să ne separăm. La ora actuală, în România, prioritățile sunt foarte clare, pentru astea trebuie să luptăm și nu trebuie să cădem în alte capcane".

Libertate de exprimare ca la USR. Clotilde Armand a anunțat existența unei liste de subiecte despre care nu au voie să vorbească

#DIRECT_ONE_15xaq2#

Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% din decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori