Liviu Dragnea: Amendamentele la buget vor fi discutate înainte la grup să vedem dacă se justifică (VIDEO)

Liviu Dragnea: Amendamentele la buget vor fi discutate înainte la grup să vedem dacă se justifică (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, că i-a rugat pe colegii săi să analizeze cu atenție proiectul de buget pentru 2016, precizând că orice eventual amendament propus de social-domocrați va fi discutat.

”Am avut o discuție cu colegii mei la grup despre buget. I-am rugat să se uite cu atenție pe proiectul de buget. În ceea ce privește amedamentele, am convenit ca orice coleg care vrea să depună un amendament, să vorbim la grup să vedem dacă se justifică. Vorbim de amedamente importante care nu afectează resursele financiare. Bugetul este construit în mare parte pe proiectul de buget al guvernului Ponta”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a spus că a votbit cu colegii săi și despre eficientizarea activității parlamentare.

”Am discutat de o eficientizare a activității parlamentare. Orice inițiativă a unui coleg de la PSD nu va fi oprită, dar pentru a avea șanse, o discutăm la grup pentru a fi îmbunătățită pentru ca sa fie legi care aduc bine pentru acestă țara. Să încercăm să ieșim din abordarea din utimii ani în care semnăm proiectele pe holuri. Sunt proiecte care nu ajung legi niciodată pentru că sunt făcute în grabă. Există riscul să devenim votanții unor proiecte de legi care reprezintă interesul unor grupuri nelegitime”,  a mai spus liderul PSD.

Dragnea a vorbit și despre situațșia unor institușii culturale care nu își mai pot desfășura activitatea în clădirile cu risc seismic.

”A apărut situația cu câteva teatre, e vorba de Teatrul Nottara. Exista o casă de cultură a ministerului de Interne unde s-ar putea desfășura activitatea Teatrului Nottara. Cred că guvernul nu ar trebui să lase aceste instituții în situația în care să nu mai funcționeze. Sigur există la București spații unde s-ar putea amenaja astfel de spații”, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea: Amendamentele la buget vor fi discutate înainte la grup să vedem dacă se justifică

#DIRECT_ONE_7ytn4j#