Liviu Dragnea, atac dur la Piedone: A adoptat politica struțului! Primarul Sectorului 4 își va depune demisia, după modelul premierului? Câți europeni ar trebui să demisioneze pentru ca Piedone să plece?

Liviu Dragnea, atac dur la Piedone: A adoptat politica struțului! Primarul Sectorului 4 își va depune demisia, după modelul premierului? Câți europeni ar trebui să demisioneze pentru ca Piedone să plece?
Foto: Captură video

Liviu Dragnea îl atacă pe Piedone care ține cu dinții de funcția de primar al Sectorului 4, ba chiar nu se consideră vinovat pentru tragedia de vineri seară din clubul Colectiv.

„Sunt curios dacă, după ce premierul își va depune mandatul, primarul Sectorului 4 își va depune demisia. Câți lideri europeni ar trebui să demisioneze pentru ca Piedone să își depună mandatul?”, se întreabă liderul social democraților.

Înainte de anunțul oficial al premierului că își va depune mandatul, Dragnea susținea că „dacă un primar nu a vrut să își asume nicio responsabilitate și a adoptat politica struțului, noi nu putem rămâne insensibili sau fără reacție în fața populației”, scrie digi24.ro.

Social democratul a adăugat că PSD a stabilit principii clare la Congres, făcând politică pentru oameni – „Noi ne-am asumat împreună niște principii la Congres, am stabilit că producem o ruptură totală de trecut, care înseamnă și o ruptură totală de vechiul mod e a face politică. Am stabilit că facem politică pentru oameni și a face politică pentru oameni înseamnă că nu trebuie să fii surd sau orb atunci când oamenii își strigă nemulțumirea”, a explicat acesta.

Victor Ponta a anunțat miercuri că își va depune mandatul, după ce, în seara de marți, zeci de mii de oameni au cerut în stradă demisiile lui Ponta, Gabriel Oprea și Cristian Popescu Piedone, în urma tragediei de la clubul Colectiv – „Îmi depun mandatul de prim-ministru împreună cu tot guvernul României. În anii în care am făcut politică am rezistat împotriva politicienilor, dar nu mă lupt cu oamenii„. (Detalii AICI)

Ultima oră
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)