LIVIU DRAGNEA, comparat cu un DICTATOR de un fost COLEG DE PARTID: “A impus un REGIM stalinisto-nord-coreean! Buletinul de TELEORMAN a devenit valoarea SUPREMĂ”

LIVIU DRAGNEA, comparat cu un DICTATOR de un fost COLEG DE PARTID: “A impus un REGIM stalinisto-nord-coreean! Buletinul de TELEORMAN a devenit valoarea SUPREMĂ”

Atac fără precedent, lansat de primarul Iaşului, Mihai Chirica, fost membru PSD, la adresa lui Liviu Dragnea. Edilul susţine că şeful PSD a impus în partid, la congres, regimul stalinisto – nord-coreean.

„După ultimul aşa-zis congres, regimul stalinisto – nord-coreean impus de Dragnea – din păcate, cu complicitatea vinovată a multor altor lideri – şi-a terminat „opera” în structurile centrale de la Bucureşti şi a început să îşi întindă tentaculele în teritoriu. Cu o conducere a PSD Iaşi degenerată până la statutul de preş de picioare al lui Dragnea şi beneficiind de naivitatea (sper…) unor instituţii ale Statului Român, PSDragnea încearcă să intervină în funcţionarea Primăriei Municipiului Iaşi, afectând interesele şi nevoile ieşenilor şi deturnând semnificaţia votului acordat PSD de către aceştia la cele două rânduri de alegeri din 2016. E o situaţie care, cred, nu mai poate fi tolerată! Nu putem accepta ca modelul politicmarca Dragnea, bazat pe autocraţie, incompetenţă şi obedienţă, să pună stăpânire pe întreaga ţară“, a menţionat sâmbătă Mihai Chirica, pe pagina de Facebook.

El susţine că social-democraţia autentică îl obligă să se împotrivească transformării social-democraţiei din România într-o grupare în care deţinerea unui buletin de Teleorman a devenit valoarea supremă.

„E nevoie de tărie şi de responsabilitate pentru a rezista împotriva presiunilor pe care, prin ameninţare, momire cu funcţii şi tentativă de şantaj, PSDragnea le pune asupra primarilor, consilierilor locali şi judeţeni, şefilor de organizaţii, asupra tuturor social-democraţilor de bună-credinţă. Ce ar trebui să înţeleagă toţi social-democraţii oneşti şi responsabili este că Dragnea a creat un cerc vicios care a dus PSD într-o fundătură: Dragnea s-a înconjurat de oameni mici, care nu pot şi nici nu vor să îl conteste, fiindcă depind de el. E trist, însă e foarte clar: în Centenarul Marii Uniri, în loc să unească, Dragnea a împărţit România între men(oameni, în engleză) şi teleormen“, a încheiat Mihai Chirica.