Liviu Dragnea nu exclude un viitor în fruntea Guvernului: Nu o să spun că mă interesează, nici nu o să spun că nu mă interesează (VIDEO)

Liviu Dragnea nu exclude un viitor în fruntea Guvernului: Nu o să spun că mă interesează, nici nu o să spun că nu mă interesează (VIDEO)
Foto: stiri.astazi.ro

Liviu Dragnea nu exclude că ar fi interesat de funcţia de prim ministru, dar spune că obiectivul său este ca PSD să câştige alegerile locale şi parlamentare, informează B1 TV. Liderul social-democraţilor a mai declarat că s-ar înţelege cu preşedintele Iohannis, pe care îl vede capabil să pună punct scandalurilor de pe scena politică.

”Obiectivul meu pentru anul 2016, sau unul dintre obiective, este pregătirea partidului pentru cele două scrutine importante alegerile locale şi alegerile parlamentare”, a declarat Dragnea în cadrul unui interviu televizat.

Întrebat dacă după anul 2016 este interesat de funcţia de prim-ministru, liderul interimar al PSD a răspus: ”Nu ştiu, să ajungem acolo, deci nu o să spun că mă interesează, nici nu o să spun că nu mă interesează”.

Cum cel mai probabil va ocupa funcţa de preşedintele al Partidului Social Democrat, după ce membrii PSD au decis excluderea celorlalţi candidaţi, Liviu Dragnea a vorbit şi despre cum va arăta relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Am o aşteptare. Cred că are un potenţial de bună-credinţă, cred că are un un potenţial de a reuşi să închidă războiul politic în România. Dumnealui decide dacă îl foloseşte sau nu. Din partea mea şi acum şi dacă voi fi ales preşedintele PSD este deschidere maximă atât faţă de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi faţă de opoziţie”, a mai spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea nu exclude un viitor în fruntea Executivului

Ultima oră
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce