Liviu Dragnea: PSD trebuie să se gândească la o candidatură credibilă pentru Primaria Capitalei. Scena politică se resetează total în urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)

Liviu Dragnea: PSD trebuie să se gândească la o candidatură credibilă pentru Primaria Capitalei. Scena politică se resetează total în urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică seară, că PSD trebuie să vină cu un candidat credibil pentru alegerile la Primăria Capitalei.

 Dragnea este de părere că acuzaţiile care i-au fost aduse lui Sorin Oprescu schimbă complet cursa electorală.

„Din punct de vedere politic, e foarte adevărat că scena politică, sau mai bine zis competiția politică pentru Primaria Capitalei se resetează total în urma acestui necaz al lui Sorin Oprescu
„, a spus Dragnea, la un post de televiziune.

„Pentru sânga nu este un lucru bun. O să vedem cum decurge dosarul, cercetările, care este evoluția, dar ne aflăm în faîa unei situații noi: PSD trebuie să se gândească serios la o candidatură credibila pentru Primaria Capitalei și, repet, vom avea această putere, dar să vedem ce se va întâmpla cu acest dosar. Nu știu ce e acolo”
, a mai precizat acesta.

Liviu Dragnea: PSD trebuie să se gândească serios la o candidatură credibila pentru Primaria Capitalei

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)