Liviu Dragnea: Traian Băsescu a fost un om care a avut inițiative bune, dar pe care a vrut să le facă cu oameni mici (VIDEO)

Liviu Dragnea: Traian Băsescu a fost un om care a avut inițiative bune, dar pe care a vrut să le facă cu oameni mici (VIDEO)

Președintele intermar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că fostul președinte Traian Băsescu a avut multe inițiative bune, care însă nu au fost puse în aplicare din cauza oamenilor care l-au înconjurat.

“Traian Băsescu a fost un om care a avut inițiative, dar pe care a vrut să le facă cu oameni mici. Multe dintre ideile lui au fost bune, dar poate n-a știut să le pună în practică sau poate nu a avut cu cine. Însă a generat mult conflict în România care n-a produs bine. Nu dau vina doar pe el. Toți am fost implicați în asta. Nu vrem să părem noi altfel”, a declarat Dragnea în cadrul emisiunii „Lumini și Umbre”, moderată de Dan Andronic și difuzată pe B1 TV.

“Iohannis e un om care nu e caracterizat de rea credință. Sper să găsească modul în care ca președinte să adune insituțiile și poporul în jurul unor proiecte importante”, a mai precizat Dragnea, întrebat despre atitudinea lui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea: Traian Băsescu a fost un om care a avut inițiative bune, dar pe care a vrut să le facă cu oameni mici