Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respectă partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt acțiuni de imagine. Am văzut un singur coleg care își ia candidatura în serios, Daniel Savu (VIDEO)

Liviu Dragnea: Un candidat serios, care respectă partidul, vine cu un proiect. Altfel, sunt acțiuni de imagine. Am văzut un singur coleg care își ia candidatura în serios, Daniel Savu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a comentat joi faptul că Robert Negoiță și Șerban Nicolae au anunțat că nu vor mai candida la șefia PSD.

”M-au sunat mulți colegi. Unii anunță candidatura la televizor și-o retrag pe Facebook, alții o retrag prin scrisori deschise. Am văzut un singur coleg care își ia candidatura în serios, Daniel Savu. Daniel Savu este un om foarte serios. Am văzut două ieșiri, una a lui Geoană și una a lui Nicolae, mi se pare o echipă eficientă. Ce sa fac mai mult. Nu pot să îi forțez. Nu pot să rog pe nimeni să rămână candidat”, a declarat Liviu Dragnea.

”Un candidat serios care respectă acest partid vine cu un proiect de candidatură după ce se finalizează termenul de depunere a candidaturii și aceasta este validată. Altfel, sunt acțiuni de imagine. Eu spun cu calm și chiar cu bună-credință că îi încurajez pe colegii care vor să candideze. Dar să își depună candidatura, să aibă susținerea organizațiilor, ca să fie luați în serios.
Alfel, sunt jocuri de imagine”, a mai declarat liderul interimar al social-democraților.

”Eu am avut întâlniri cu colegii din partid, de-a lungul mutor ani de zile. Eu nu merg acum să îmi fac campanie în partid și să cerșesc voturi. Dacă organziația din care faci parte nu te susține,
înseamnă că e o mică problemă”, a mai declarat Dragnea, referindu-se la informația conform căreia Șerban Nicolae s-ar fi retras din cursa pentru șefia PSD și pentru că nu ar fi avut sprijinul oerganizațiai Mehedinți, din care face parte.

Liviu Dragnea, despre candidaturile la șefia PSD

Ultima oră
12:23 - Germania ar urma să administreze o a treia doză persoanelor vulnerabile. Jens Spahn vrea să extindă și disponibilitatea vaccinării pentru minorii din țară
12:23 - Nicușor Dan anunță patru proiecte noi pentru achiziția de tramvaie electrice din fonduri europene
11:59 - Cum dă Gigi Becali indicaţii în vestiarul FCSB-ului. Jucătorii nici n-au putut crede ce au auzit la telefon
11:50 - Florin Cîțu, noi explicații despre rectificarea: „Bugetele unor ministere vor beneficia de resurse suplimentare, dar în limita deficitului asumat, de 7,16%”
11:50 - Simona Halep rămâne pe locul 10 mondial și se pregătește să revină în circuit după aproape trei luni de pauză / România are patru jucătoare în Top 100 WTA
11:45 - Dezastru la Arena Naţională. Nici măcar tragedia de la Colectiv n-a adus stadionul pe „drumul” cel bun
11:27 - Cristian Diaconescu: Pierderea vieții unui cetățean român într-un incident precum cel din strâmtoarea Hurmuz trebuie să fie subliniată printr-o reacție cât se poate de dură a statului român (VIDEO)
11:22 - Studiu: Vânzările mașinilor electrice vor exploda în 2021, cu 70% mai mult față de anul anterior
11:02 - ANM, avertizări: Valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice, iar în Muntenia vor fi atinse 41 de grade. Moldova, sub Cod portocaliu de vijelii puternice, grindină și averse torențiale
11:02 - Cărțile de identitate electronice cu cip intră în vigoare și în România. Unde și în ce condiții vor fi eliberate