Liviu Dragnea vrea imunitate: Voi candida la parlamentare pentru un loc de deputat în municipiul Alexandria

Liviu Dragnea vrea imunitate: Voi candida la parlamentare pentru un loc de deputat în municipiul Alexandria

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va candida la alegerile parlamentare ce vor fi organizate în 9 decembrie. Acesta a declarat că va candida într-un colegiu din județul Teleorman, mai exact pentru un post de deputat în municipiul Alexandria.

„Peste 70% din teleormăneni sunt de acord cu această candidatură.  Am luat o decizie importantă şi grea pentru mine. Sunt multe motive care m-au determinat să fac acest lucru, în primul rând vreau să reprezint la vârf acest judeţ care îmi este foarte drag”, a spus Liviu Dragnea, citat de Gândul.

Liderul social democrat a explicat că va renunța astfel la șefia de la Consiliul Județean, alegând să candideze la alegerile parlamentare.  Pesedistul a adăugat că „a venit vremea să facă mai mult pentru teleormăneni”.

„Al doilea motiv îl reprezintă cei 7,4 milioane de români, care astă vară au spus ceva profund. Chiar dacă ni se vor deschide încă o sută de dosare nu voi ezita şi îmi voi achita obligaţia faţă de ei să li se facă dreptate până la capăt. Al treilea motiv îl reprezintă necesitatea să aibă loc un proiect de ţară, naţional. Se va realiza reforma administrativă, descentralizarea şi o strategie cu termene precise de dezvoltare durabilă a ţării”, a declarat Dragnea.

Dacă va fi ales, Dragnea va beneficia de imunitate parlamentară care l-ar ajuta dat fiind că numele său este implicat în dosarul penal al referendumului de pe 29 iulie.

Liviu Dragnea: Am decis să candidez la parlamentare, în Alexandria

Embed:

Urmăriți B1TV.ro și pe