Lucian Bode: Fără sprijinul aleșilor locali și județeni, guvernarea liberală nu ar fi reușit să treacă România cu bine prin multiplele crize traversate. Împreună vom depăși și efectele nocive ale războiului

Lucian Bode: Fără sprijinul aleșilor locali și județeni, guvernarea liberală nu ar fi reușit să treacă România cu bine prin multiplele crize traversate. Împreună vom depăși și efectele nocive ale războiului
Foto: Inquam Photos / George Călin

Lucian Bode, ministru al Afacerilor Interne și secretar general al PNL, a participat alături de premierul Nicolae Ciucă, liderul partidului, la o întâlnire cu aleșii locali PNL din Alba, pe care spune că i-a asigurat de tot sprijinul său în implementarea proiectelor de care au nevoie comunitățile locale pe care le administrează.

Lucian Bode (PNL): „Fie că este vorba de proiecte finanțate prin PNRR, fonduri europene sau prin Anghel Saligny, este vital să colaborăm și să ne mobilizăm pentru a le implementa cât mai rapid”

„Împreună cu președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă și cu președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, am participat astăzi la o întâlnire cu aleșii locali PNL din Alba, pe care i-am asigurat de tot sprijinul meu în implementarea proiectelor de care au nevoie comunitățile locale pe care le administrează. Fie că este vorba de proiecte finanțate prin PNRR, fonduri europene sau prin Anghel Saligny, este vital să colaborăm și să ne mobilizăm pentru a le implementa cât mai rapid. Atunci când suntem la guvernare, obiectivul nostru este acela de a construi!”, a scris liberalul, joi, pe Facebook.

Aleșii locali și județeni au avut un rol esențial în gestionarea crizelor pe care le-a traversat România, consideră Lucian Bode.

„Adevărul este că fără sprijinul primarilor, președinților de consilii județene, aleșilor locali și județeni, guvernarea liberală nu ar fi reușit să treacă cu bine România prin multiplele crize pe care le-am traversat: pandemia, criza energetică și, evident, conflictul militar de la granițele țării noastre. Vă asigur că, împreună, vom depăși și efectele nocive ale războiului declanșat de Rusia în Ucraina. Vom continua să guvernăm bine și înțelept România și vom asigura stabilitate în aceste vremuri tulburi”, a adăugat el.

PNL trebuie să fie partidul dreptei unite, spune secretarul general al formațiunii.

„Mărturisesc că aștept cu nerăbdare Liga Aleșilor Locali care va avea loc în 26 mai, la Poiana Brașov, pentru că, în sfârșit, contextul pandemic ne permite să ne întâlnim față în față, într-un format mai extins și avem primari cu care ne mândrim. Am transmis aleșilor locali liberali din județul Alba că PNL trebuie să fie partidul dreptei unite și sunt convins că la cei 147 de ani de istorie pe care îi are PNL se vor adăuga încă atât!”, a conchis Lucian Bode.

Urmăriți B1TV.ro și pe