Lucian Ovidiu Heiuș e noul președinte ANAF. Nicolae Ciucă: I-am cerut ca principalul obiectiv să fie creșterea nivelului de colectare pentru a asigura finanțarea măsurilor economice și sociale

Lucian Ovidiu Heiuș e noul președinte ANAF. Nicolae Ciucă: I-am cerut ca principalul obiectiv să fie creșterea nivelului de colectare pentru a asigura finanțarea măsurilor economice și sociale
Foto: Inquam Photos / George Calin

Premierul Nicolae Ciucă, președinte PNL, l-a numit pe Lucian Ovidiu Heiuș în funcția de președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, cu rang de secretar de stat, iar decizia luată joi a fost transmisă spre publicare în Monitorul Oficial, a anunțat Guvernul României.

Nicolae Ciucă: „Am cerut noului președinte al ANAF ca principalul obiectiv să fie creșterea nivelului de colectare pentru a asigura finanțarea măsurilor economice și sociale”

„Am cerut noului președinte al ANAF ca principalul obiectiv să fie creșterea nivelului de colectare pentru a asigura finanțarea măsurilor economice și sociale pentru protejarea cetățenilor și economiei de efectele perioadei dificile pe care o traversăm. Creșterea încasărilor din primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut trebuie continuată într-un ritm mai susținut. Implementarea proiectelor «Radarul mărfurilor» și «E-factura» sunt, de asemenea, în măsură să aducă mai mulți bani la bugetul de stat și să asigure un mediu de business concurențial”, a declarat premierul, citat în comunicatul Guvernului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:21 - Igor Dodon se plânge că a fost presat psihologic: „Maia Sandu, dacă nimerește în așa condiții, nu o să supraviețuiască”
08:10 - Rusia își echipează submarinele din Marea Neagră cu rachete de croazieră, în urma amenințărilor Statelor Unite
08:09 - Un copil de nici 2 ani a căzut de etajul 4, dar a supraviețuit. Incidentul a avut loc la Petroșani
07:42 - Volodimir Zelenski transmite că Ucraina va fi întotdeauna un stat independent şi nu va fi înfrântă: „Războiul ar fi putut fi oprit dacă lumea trata situaţia din Ucraina ca fiind situaţia sa”
07:13 - Cancelarul german Olaf Scholz susține că Rusia nu va câștiga războiul provocat în Ucraina: „Nu va fi nicidecum o pace dictată”
00:11 - Șeful de cabinet al lui Viktor Orban: Ungaria are nevoie de până la 4 ani pentru a renunţa la gazul rusesc
23:50 - CCR a declarat neconstituţională întreruperea termenului de prescripţie la momentul administrării de noi probe. Reacția ministrului Cătălin Predoiu
23:31 - Vasile Dîncu a explicat de ce nu i-a permis lui Gigi Becali accesul pe stadionul Steaua: „FCSB, ca să joace în Ghencea, ar fi trebuit să nu facă presiuni prin mass-media”
23:26 - Prețiosul „coif istoric cu diademă” recuperat de polițiștii argeșeni e, de fapt, o jucărie
23:00 - Vasile Dîncu: Am finalizat pachetul privind securitatea naţională / Cel mai trist moment e când sunt obligat să semnez foarte multe demisii din sistemul militar (VIDEO)