Lucian Romașcanu: Dan Barna poate că ar fi trebuit să redenumească MAE în „Ministerul afacerilor externe României” (VIDEO)

Lucian Romașcanu: Dan Barna poate că ar fi trebuit să redenumească MAE în „Ministerul afacerilor externe României” (VIDEO)
Foto: Facebook @ Lucian N. Romașcanu

Senatorul PSD Lucian Romașcanu l-a ironizat pe Dan Barna, propus să preia Ministerul Afacerilor Externe, și spune că vicepreședintele USR poate că ar fi trebuit să redenumească MAE în „Ministerul afacerilor externe României”, având în vedere declarațiile sale controversate de la audierile din comisia de specialitate.

Lucian Romașcanu (PSD), ironii la adresa lui Dan Barna (USR), propus la MAE

„Domnule Dan Barna, sunteți propus pentru Ministerul Afacerilor Externe. Poate că ar fi trebuit să faceți și o redenumire acestui minister în „Ministerul afacerilor externe României”. Nu ați avut în discursul dumneavoastră din audierea din comisie nimic care să arate că vă aliniați cu drumul strategic al României în Europa și în parteneriatele strategice. Ați coordonat ministere importante în timpul în care ați fost viceprim-ministru, iar rezultatele le vedem și le culegem și astăzi, din păcate”, a spus senatorul PSD, luni, în plenul Parlamentului, când a criticat-o în termeni duri și pe Ioana Mihăilă, propusă de USR pentru Ministerul Sănătății.