VIDEO. Lucian Romașcanu (PSD), către Ioana Mihăilă (USR): „Există un cimitir care se mărește în fiecare zi în România și care ar putea să vă poarte numele”

VIDEO. Lucian Romașcanu (PSD), către Ioana Mihăilă (USR): „Există un cimitir care se mărește în fiecare zi în România și care ar putea să vă poarte numele”
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul PSD Lucian Romașcanu a criticat-o în termeni duri pe Ioana Mihăilă, propusă de USR să revină la Sănătate, și a declarat că „n-a existat ministru care să aibă pe conștiință mai multe victime probabil în nicio perioadă a existenței României”.

Lucian Romașcanu (PSD): „Doamnă Ioana Mihăilă, fără niciun fel de adresă personală, totuși, există un cimitir care se mărește în fiecare zi în România și care ar putea să vă poarte numele”

„Aș începe cu o referire la momentul de reculegere – normal, de altfel – și care trebuie ținut nu numai pentru cei care au pierdut lupta cu Covidul, dar și pentru cei care nu au avut acces în spitale din cauza prostului management al acestei pandemii. Nu pot să nu remarc că undeva în subconștientul domnului Dacian Cioloș există o vină, căci altfel n-ar fi greșit cifra celor decedați, spunând doar 40. Ei, până ieri, au fost 42.616, iar acest lucru ar trebui să ducă la a ține momente de reculegere la începutul fiecărei ședințe de Guvern”, a declarat social-democratul, miercuri, în plenul Parlamentului.

Lucian Romașcanu a criticat-o pe Ioana Mihăilă pentru felul în care a gestionat pandemia de COVID-19.

„Aveți lângă dumneavoastră și cereți, totuși, votul Parlamentului pe doamna Ioana Mihăilă, propusă la Sănătate. N-a existat ministru care să aibă pe conștiință mai multe victime probabil în nicio perioadă a existenței României. Doamnă Ioana Mihăilă, fără niciun fel de adresă personală, totuși, există un cimitir care se mărește în fiecare zi în România și care ar putea să vă poarte numele. Ați avut decizii la limita dezicerii de jurământul făcut în fața poporului și poate dincolo de ea, și acum veniți și ne cereți votul pentru un guvern din care faceți parte”, a adăugat Lucian Romașcanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe