Lucian Viziteu: „Cred că Elena Lasconi are cele mai mari șanse să fie și președintele USR și candidatul pentru președinția României” (VIDEO)

Lucian Viziteu: Cred că Elena Lasconi are cele mai mari șanse să fie și președintele USR și candidatul pentru președinția României (VIDEO)
Foto: Facebook / Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Lucian Viziteu, primarul Bacăului, a declarat vineri în emisiunea Bună, România ă Elena Lasconi are cele mai mari șanse să fie noul președinte al USR și candidatul partidului pentru prezidențiale:

Suntem într-un proces electoral intern. Toți membri vor vota săptămâna viitoare. Cred că Elena Lasconi are cele mai mari șanse să fie și președintele USR și candidatul USR pentru președinția României.

Indiferent ce înțelegeri, ce comasări vor mai face PSD și PNL, alba neagra și cu președinția, cred că Elena Lasconi este suflul nou de care este nevoie la Cotroceni și va avea o șansă foarte bună să intre în turul doi”.

Lucian Viziteu a mai spus că USR este un partid de dreapta care nu și-a trădat electoratul:

“Doctrina noastră este una de dreapta și între noi și PNL noi suntem singurii care nu ne-am trădat electoratul cum a făcut PNL prin comasarea cu PSD”.

Urmăriți B1TV.ro și pe