Ludovic Orban: Când m-am înscris în cursa pentru șefia PNL, am făcut-o pentru că sunt sigur că voi câștiga / Ce spune despre o eventuală competiție cu Florin Cîțu (VIDEO)

Ludovic Orban: Când m-am înscris în cursa pentru șefia PNL, am făcut-o pentru că sunt sigur că voi câștiga / Ce spune despre o eventuală competiție cu Florin Cîțu (VIDEO)

Ludovic Orban s-a arătat, marți, convins că va câștiga un nou mandat în fruntea PNL și că are și susținerea multora dintre liberalii din Cluj. Asta în contextul în care unele media au speculat că a fost ignorat în timpul ultimei sale vizite în județ. Orban a mai dat de înțeles că nu se teme de o eventuală competiție cu premierul Florin Cîțu pentru președinția partidului.

Ludovic Orban: Când m-am înscris în cursa pentru șefia PNL, am făcut-o pentru că sunt sigur că voi câștiga / Ce spune despre o eventuală competiție cu Florin Cîțu

Ludovic Orban, despre competiția internă din PNL

Întrebat dacă Florin Cîțu ar avea șanse să câștige șefia PNL într-o competiție cu el, Ludovic Orban a răspuns: „Când m-am înscris în cursa pentru președinția partidului, m-am înscris pentru că sunt sigur că voi câștiga”.

Orban a ținut să dezmintă informația apărută în unele media, conform căreia ar fi fost ignorat de conducerea PNL Cluj în timpul ultimei sale vizite în Cluj-Napoca. Acesta a ținut să precizeze că a discutat o oră cu primarul liberal Emil Boc: „Am discutat lucruri extrem de importante legate de investițiile din județ”.

Întrebat dacă nu se teme că această organizație puternică, PNL Cluj, îl va susține pe Florin Cîțu, Ludovic Orban a răspuns: „Deocamdată dl Cîu nu și-a anunțat candidatura la șefia partidului. Cum poate cineva să-l sprijine pe dl Cîțu pentru președinția partidului dacă dl Cîțu nu și-a anunțat candidatura?”.

Întrebat dacă are susținerea Clujului, Orban a răspuns: „La congres, delegații își exprimă opțiunea. Dacă sunt filiale care au luat o decizie, asta nu înseamnă că toți delegații vor vota cu mine. Dacă sunt filiale care nu au luat decizia de susținere, nu înseamnă că n-am susținători în Cluj. (…) Eu cunosc personal toți primarii. (…) Sunt foate mulți oameni care au încredere în mine”.

„E adevărat că m-a înjurat Tișe din nou, dar ce e nou în asta? De patru ani, de când a pierdut lamentabil în fața Ralucăi Turcan competiția pentru vicepreședinte, îmi poartă sâmbetele. Eu nu i-am purtat sâmbetele, ca apreciez activitatea sa administrativă”, a mai spus Ludovic Orban.