Ludovic Orban, întrebat despre acuzația PSD că votul la moțiunea contra lui Cristian Ghinea a fost fraudat: Trebuie să numere mai bine (VIDEO)

Ludovic Orban, întrebat despre acuzația PSD că votul la moțiunea contra lui Cristian Ghinea a fost fraudat: Trebuie să numere mai bine (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și liderul PNL, a declarat, marți, că moțiunea depusă de PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, a fost respinsă. Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a afirmat, însă, că votul a fost „fraudat grosolan” și că, în fapt, moțiunea a trecut. Întrebat în legătură cu această acuzație, Orban a spus că social-democrații ar trebui să numere mai bine voturile.

Ludovic Orban, despre moțiunea PSD împotriva lui Cristian Ghinea

„A fost respinsă moţiunea simplă. Trebuie să numere mai bine! Până acum s-au luat în calcul toate voturile online exprimate la toate moţiunile, la toate modificările de Regulament, la toate hotărârile Camerei Deputaţilor. Încă o dată vă spun: moțiunea a fost respinsă!”, a declarat Ludovic Orban.

Precizarea vine după ce Marcel Ciolacu, președintele PSD, a susținut că votul la moțiunea simplă a fost fraudat. El a afirmat că moțiunea ar fi trecut cu voturile parlamentarilor prezenți în sală, însă aleșii Puterii au adunat și voturile online.

Moţiunea iniţiată de PSD împotriva ministrului Ghinea a fost respinsă cu 143 voturi ”pentru”, 171 ”împotrivă” şi o abţinere.

Ludovic Orban, întrebat despre acuzația PSD că votul la moțiunea contra lui Cristian Ghinea a fost fraudat: Trebuie să numere mai bine

Orban a anunțat că niciun parlamentar al coaliției nu va vota moțiunea de cenzură

Săptămâna viitoare PSD va depune moțiunea de cenzură numită ”România eșuată – recordul fantastic al Guvernului Cîțu”.

Președintele PNL a anunțat deja că niciun parlamentar din coaliția de guvernare nu o va vota.

„Am considerat întotdeauna PSD şi, de fapt, nu numai PSD, FSN, FDSN, PDSR, cum s-au numit, avatarurile Partidului Comunist le-am considerat nocive pentru România şi am luptat întotdeauna împotriva proiectului de înapoiere, de sărăcie şi de subdezvoltare pe care l-a susţinut întotdeauna indiferent cum s-a numit urmaşul Partidului Comunist”, a mai spus Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe