Ludovic Orban: Prefer să mă cheme Orban decât Boc

Ludovic Orban: Prefer să mă cheme Orban decât Boc
Foto: ultima-ora.ro

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, în plenul Parlamentului, că de multe ori îi este ruşine fiindcă îl chemă Orban din cauza asocierii cu premierul Ungariei, Viktor Orban, însă preferă acest nume în detrimentul celui de Boc.

“Prefer să mă cheme Orban decât Boc, din cauza faptului că Boc înseamnă în două limbi minoritare foame şi nu ştiu mai ce”, a spus liberalul.

Declaraţia lui Orban a venit în urma afirmaţiei senatorului PSD Ilie Sârbu conform căreia premierul Ungariei se numeşte Ludovic Orban.

“Senatorul Ilie Sârbu mi-a pronunţat numele când a făcut referire la primul ministru al Ungariei, normal că trebuie să dau o replică: nu sunt prim ministru al Ungariei şi nici nu-mi doresc să fiu primul ministru al Ungariei”, a spus liberalul.

Vezi aici scandalul privind mesajul antiromânesc al premierului ungar

Ludovic Orban a explicat că nu de puţine ori a fost privit ciudat din cauza numelui, lumea crezandu-l rudă cu Viktor Orban.

“De multe ori şi văd pe mulţi concetăţeni ai mei că se uită câş la mine. Spun: de ce domnule? Zice: te cheamă Orban, eşti rudă cu Viktor Orban. Nu sunt nicio rudă, ce vină am eu că mă cheamă Orban!”, a declarat deputatul.