Ludovic Orban: RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă, să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta. Oneştiul este ţinut într-un stadiu de dezolare (VIDEO)

Ludovic Orban: RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă, să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta. Oneştiul este ţinut într-un stadiu de dezolare (VIDEO)
Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a acuzat, sâmbătă, în cadrul unei vizite în județul Bacău, că ”mafia PSD-istă” a distrus ”RAFO Onești şi tot ce era industrie”, iar Oneștiul, care altădată era un pol economic, a fost ținut de social-democrați în ”dezolare şi decădere continuă”.

Ludovic Orban acuză PSD că a distrus industria din Bacău: Să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta

„RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă, să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta. Oneştiul este ţinut în acest stadiu de dezolare, de decădere continuă de PSD. Când te plimbi noaptea vezi că e lumină la două apartamente din zece. Pare din ce în ce mai tare un oraş părăsit, nu există viaţă economică, chiar şi pe străzi nu există viaţa care există în alte localităţi, cred că au plecat din Oneşti mii şi mii de oameni tineri care ar fi putut aici, acasă la ei, să-şi găsească un rost”, a spus Orban, în cadrul unui miting electoral, organizat la Onești, potrivit News.ro.

Orban: ”În Oneşti, prioritate zero atragerea de investiţii”

În acest context, premierul a precizat că pentru Onești prioritară este atragerea de investiții, atfel încât orașul să redevină „un pol de dezvoltare economică, în loc să fie un pol de sărăcie”.

„Lucrurile sunt simple pentru mine, avem nevoie de un partener, de un primar cu viziune, care să fie un primar al mileniului (secolului – n.r.) XXI, care să cunoască lumea în care trăim, care să cunoască toate instrumentele moderne de administraţie, care să fie conectat la economia şi societatea secolului XXI. Orice proiect care stă în picioare va beneficia de sprijin de la Guvern. (…) Împreună putem să identificăm cele mai scurte drumuri spre dezvoltare. Aici, în Oneşti, prioritate zero atragerea de investiţii”, a mai declarat Ludovic Orban.

Premierul vizitează, sâmbătă, șantierele Proiectului Onești-Gherăești-Lețcani, inclus în Programul de investiții dedicat dezvoltării Sistemului Național de Transport Gaze Naturale în zona de Nord-Est a României și participă la mai multe evenimente electorale pentru susținerea candidaților liberali din județul Bacău.

Ludovic Orban: RAFO Oneşti şi tot ce era industrie a fost distrusă de mafia PSD-istă, să nu ne facem că nu ştim lucrul ăsta. Oneştiul este ţinut într-un stadiu de dezolare