Ludovic Orban: Vom face o opoziție dură față de guvernul PSD-PNL, un guvern în care două conduceri de partid au luat decizia de a-și trăda alegătorii

Ludovic Orban: Vom face o opoziție dură față de guvernul PSD-PNL, un guvern în care două conduceri de partid au luat decizia de a-și trăda alegătorii
Foto: Facebook @ Ludovic Orban

Ludovic Orban a precizat că a votat „împotriva” cabinetului PSD-PNL și spune că el și ceilalți parlamentari din echipa sa vor face o opoziție dură față de acest „Guvern al Trădării”.

Ludovic Orban: „Față de guvernul PSD-PNL vom face o Opoziție dură, în același timp rațională și cu soluții pentru nevoile și problemele reale din societate”

„Am votat «împotriva» acestui Guvern al Trădării, un guvern realizat prin înșelăciune, un guvern în care două conduceri de partid au luat decizia de a-și trăda alegătorii. Guvernul PSD-PNL este o sfidare la adresa românilor cinstiți, a românilor de bună-credință, care și-au pus încrederea și speranța la alegerile parlamentare în formațiuni politice care i-au înșelat și care astăzi fac cu totul și cu totul altceva decât ceea ce le-au promis”, a scris fostul lider PNL, joi, pe Facebook.

Guvernul PSD-PNL, spune Ludovic Orban, „este o încropeală fără noimă, împotriva oricărei logici politice”.

„Am considerat că este onorabil și demn să nu fim complici la această monstruoasă coaliției, să nu fim alături de parlamentarii care și-au arătat astăzi disprețul față de toți cetățenii cărora le-au cerut votul pentru a-i reprezenta în Parlament. Este o încropeală fără noimă, împotriva oricărei logici politice, este un Guvern care va fi incapabil să facă reforme și va avea ca unic obiectiv distribuirea resurselor publice în mod discriminatoriu, în favoarea clientelei lacome de partid. Față de guvernul PSD-PNL vom face o Opoziție dură, în același timp rațională și cu soluții pentru nevoile și problemele reale din societate!”, a adăugat Ludovic Orban.

Guvernul coaliției formate din PSD, PNL și UDMR a primit joi încrederea Parlamentului, cu 318 voturi „pentru”, și între timp a depus și jurământul de învestitură.