Marcel Ciolacu: Avem o creștere economică bună datorată măsurilor corecte de sprijin pentru economie și agricultură. Trebuie să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu prețurile

Marcel Ciolacu: Avem o creștere economică bună datorată măsurilor corecte de sprijin pentru economie și agricultură. Trebuie să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu prețurile
Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că măsurile de sprijin pentru economie și agricultură au generat o creștere economică bună, dar ea trebuie „să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu prețurile”.

Creșterea economică trebuie să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu prețurile, spune Marcel Ciolacu (PSD)

„PSD a câștigat alegerile cu un program de guvernare în care am propus scăderea impozitării muncii pentru românii cu venituri mici și cei din clasa medie. Am promis un sistem de deduceri prin care să ajutăm familiile cu copii și să stimulăm investițiile în servicii publice de calitate. Asta vom face la guvernare! Cei care vorbesc despre noi taxe și impozite sunt cei care care vor să își păstreze de fapt privilegiile și luxul pe spatele românilor cinstiți!”, a scris liderul PSD, vineri, pe Facebook.

România, spune Marcel Ciolacu, înregistrează o creștere economică bună.

„Avem o creștere economică bună datorată măsurilor corecte de sprijin pentru economie și agricultură. Dar trebuie ca această creștere să se simtă urgent în buzunarele oamenilor care se luptă cu prețurile!!! Am fost astăzi în Galați și Brăila pentru a le transmite antreprenorilor și fermierilor din zonă că lucrăm deja la un nou pachet de măsuri care să intre în vigoare în a doua parte a anului pentru a opri inflația, pentru a susține investițiile și pentru a sprijini firmele românești”, a adăugat social-democratul.

Cu ocazia vizitelor pe care le-a efectuat vineri în Galați Brăila, președintele Camerei Deputaților a vorbit și despre sistemul de impozitare din România și susține că va fi luată „o decizie corectă pentru români”.

„În acest moment, toată greutatea a picat pe clasa de mijloc şi pe cei cu venituri mici. Trebuie să găsim un echilibru, mai ales că se află la guvernare atât PSD, cât și PNL. Să găsim un echilibru predictibil şi sustenabil pentru viitorul României, pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri. Ministrul de Finanţe, deja în 12 zile, dar deja au trecut două zile, va veni în Coaliţie şi va face anumite propuneri, pe urmă cu acele propuneri vorbim cu mediul de afaceri, cu sindicatele, cu IMM-urile, cu antreprenorii, şi după ce închidem tot acest val vom lua o decizie corectă pentru români şi pentru România”, a spus el, citat de Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe