Marcel Ciolacu, despre eșecul Schengen: Reușită operația, dar pacientul a decedat / Nu poți să ai pretenția de a fi jucător regional, când până acum, toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei (VIDEO)

Marcel Ciolacu, despre eșecul Schengen: Reușită operația, dar pacientul a decedat / Nu poți să ai pretenția de a fi jucător regional, când până acum, toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei (VIDEO)
Foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Nu poți să ai pretenția de a fi jucător regional, când până acum, toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei, a declarat președintele PSD, Marcel Ciolacu, vineri, la Conferința județeană de alegeri a PSD Sălaj.

Marcel Ciolacu: Vreau să schimbăm registrul și să spunem clar care este drumul României

PSD trebuie să schimbe ce nu a funcționat până acum, spune liderul partidului.

„Trebuie să schimbăm ceea ce n-a funcționat. Dacă nu o facem noi, vă anunț cu tristețe că nu are cine să o facă. Mie, personal, Marcel Ciolacu, cu Partidul Social Democrat, cu colegii mei din conducere, din administrațiile locale și centrale, cu specialiștii, cu grupurile de lucru de la Consiliul Național, de la sediul central, nu îmi este frică de nimic. Eu nu vreau să ne plângem. Eu vreau ca din acest an să schimbăm registrul și să spunem clar care este drumul românilor și al României”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a comentat ironic eșecul Schengen.

„Nu poți să ai pretenția de a fi jucător regional, când până acum, toată politica externă, noi am dormit pe bancheta din spate a Europei. Nu poți să ai pretenții și să constați eșecuri pe care nu le numești eșecuri, `domnule doctor, cum a decurs operația?`, `excelent, reușită operația, dar, îmi pare rău, pacientul a decedat`. Cam așa e cu Schengen”, a adăugat liderul social-democraților.

„Trebuie să avem o politică coerentă și să fim respectați. Nu putem realiza acest lucru decât dacă suntem uniți, chiar din familii politice diferite. S-a terminat perioada amatorismului la nivel central. S-a terminat și la nivel local. Oamenii au încredere în cei care dezvoltă. Nu e suficient să cârpești sau să repari un bulevard. Trebuie să dai viață unui oraș. Să vii cu echilibru între social și economic”, a mai spus președintele Camerei Deputaților.

Urmăriți B1TV.ro și pe