Marcel Ciolacu: Protejarea intereselor vârstnicilor reprezintă unul dintre cele mai puternice argumente pentru intrarea PSD la guvernare

Marcel Ciolacu: Protejarea intereselor vârstnicilor reprezintă unul dintre cele mai puternice argumente pentru intrarea PSD la guvernare

Marcel Ciolacu asigură că atâta timp cât PSD va fi la guvernare, bătrânii nu vor fi uitați, iar interesele lor vor fi  reprezentate corect. Mesajul a fost transmis cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a președintelui Partidului Social Democrat.

Vârstnicii reprezintă o valoare a societăţii care poate contribui semnificativ la procesul de dezvoltare – asta subliniază Rezoluţia ONU prin care data de 1 octombrie a fost desemnată ca Zi Internaţională a Persoanelor Vârstnice. Dacă generaţiile tinere au meritul de a promova schimbarea şi progresul societăţii, generaţia seniorilor are cu certitudine rolul de a conserva şi de a perpetua valorile fundamentale ale unei naţiuni, adică cele mai importante repere sociale şi morale ale noastre. Cele două categorii nu se concurează, ci se completează”, a scris Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Legătură din PSD și vârstnicii din România

Protejarea lor în faţa crizelor multiple pe care le traversăm a reprezentat unul dintre cele mai puternice argumente pentru intrarea PSD la guvernare. Fiecare pachet de măsuri promovat de PSD a conţinut măsuri dedicate acestei categorii, pe lângă programele de susţinere a economiei naţionale şi de protejare a locurilor de muncă. Traversăm o perioadă grea, dar prezenţa PSD la guvernare reprezintă o garanţie că seniorii României nu vor fi uitaţi şi că interesele lor vor fi corect reprezentate în continuare în actul de guvernare. La mulţi ani tuturor seniorilor României”, a transmis Marcel Ciolacu.

Urmăriți B1TV.ro și pe