Marcel Ciolacu (PSD): Toate eforturile noastre sunt canalizate pentru a atrage mari investiții directe în România. Am discutat cu Varta despre o investiție de sute de milioane de euro, doar în primă fază

Marcel Ciolacu (PSD): Toate eforturile noastre sunt canalizate pentru a atrage mari investiții directe în România. Am discutat cu Varta despre o investiție de sute de milioane de euro, doar în primă fază
Foto: Marcel Ciolacu / Facebook

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că a avut o întrevedere cu reprezentanții Varta, cu care a discutat „despre o investiție de sute de milioane de euro, doar în primă fază, și foarte multe locuri de muncă”.

„Toate eforturile noastre sunt canalizate pentru a atrage mari investiții directe în România”, spune Marcel Ciolacu (PSD)

„Angajamentul PSD în această guvernare este de a pune oamenii și economia pe primul loc. De aceea, toate eforturile noastre sunt canalizate pentru a atrage mari investiții directe în România, care să contribuie la relansarea economiei și la creșterea nivelului de trai pentru cetățenii noștri. Astăzi am avut o întâlnire extrem de bună cu reprezentanții Varta, lider mondial în producția de baterii. Am discutat despre o investiție de sute de milioane de euro, doar în prima fază, și foarte multe locuri de muncă”, a scris liderul social-democraților, marți, pe Facebook.

Marcel Ciolacu și-a exprimat speranța că viitoarea fabrică Varta va fi construită tot în România.

„Îmi doresc ca viitoarea fabrică a companiei germane să se construiască tot în România, la fel ca cea de la Brașov, care a fost o poveste de succes. Sunt convins că vom găsi tot sprijinul guvernamental pentru a face împreună o foaie de parcurs care să ne ducă spre o decizie rapidă și pozitivă! Românii au nevoie de locuri de muncă bine plătite și sigure, iar PSD va fi întotdeauna alături de oameni!”, a adăugat președintele PSD.

România este o țară sigură pentru investitori, spunea recent și ministrul Finanțelor Adrian Câciu, în contextul discuției pe care a purtat-o cu președintele celei mai mari organizații patronale franceze (MEDEF), Geoffroy Roux de Bezieux.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”