Marian Mina (PSD), atac frontal la PNL: Până să ne dați ultimatumuri cu rotativa, nu vreți să ne spuneți ce faceți cu Bode plagiatorul, cu Predoiu „surse oficiale” și cu Popescu, combinatorul din energie?

Marian Mina (PSD), atac frontal la PNL: Până să ne dați ultimatumuri cu rotativa, nu vreți să ne spuneți ce faceți cu Bode plagiatorul, cu Predoiu „surse oficiale” și cu Popescu, combinatorul din energie?
Foto: Facebook @ Marian Mina

Deputatul PSD Marian Mina a lansat un atac dur la adresa liberalilor și spune că unor „capete înfierbântate de la PNL au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă”.

Marian Mina (PSD): Până să ne dați ultimatumuri cu rotativa, nu vreți să ne spuneți ce faceți cu Bode plagiatorul?

Social-democratul a sugerat că liberalii se ascund după o „liniște totală” în ceea ce privește controversele cu care se confruntă miniștrii lor, printre care și Lucian Bode de la Interne, secretarul general al partidului, care recent a primit un verdict de plagiat din partea Comisiei de etică a Universității Babeș-Bolyai.

„Câtorva capete înfierbântate de la PNL au început să le sară batistele pe nas de furie, pe motiv de rotativă. Mai uşor cu nervii, colegi de la PNL, că aveţi jumătate dintre miniştrii voştri cu probleme! Până să daţi ultimatumuri cu rotativa, nu vreţi să ne spuneţi ce faceţi cu Bode plagiatorul, cu Predoiu «surse neoficiale» şi cu Popescu, combinatorul din Energie?! Linişte totală”, a scris Marian Mina, sâmbătă, pe Facebook.

Deputatul PSD i-a avertizat pe liberali că „mămăligă se umflă” și le va „exploda în față”.

„Ce mai caută toţi aceşti oameni pe funcţii? Oricâte eschive şi piruete aţi face, e clar că mămăliga se umflă şi vă va exploda în faţă. Tic-tac! Până la rotativă, avem de guvernat. Lăsaţi trăncăneala şi faceţi ce trebuie pentru oameni!”, a mai spus Marian Mina.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo
18:39 - „Doamne, hai că nu suntem pierduți!”. O ambulanță blocată în zăpadă a fost împinsă de un grup de petrecăreți. Tinerii au mers 2 kilometri prin viscol pentru a ajunge la autospecială (VIDEO, FOTO)