Vanghelie: Din cauza lui Coldea nu avem autostrăzi / Nu mai funcţionează şmecheria cu Justiţia

Vanghelie: Din cauza lui Coldea nu avem autostrăzi / Nu mai funcţionează şmecheria cu Justiţia
foto: Hepta.ro / Mediafax Foto / Alexandra Pandrea

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 şi lider al Partidului Social Democrat Independent (PSDI), susține că Florian Coldea, fostul adjunct al directorului SRI, este un personaj sinistru și unul dintre motivele pentru care România nu are autostrăzi. Fostul edila mai pretins că, din câte știe el, Coldea ar avea chiar probleme psihice. Cât despre referendum și întreaga dezbatere despre sistemul judiciar, Vanghelie afirmă că ”nu cred că mai funcţionează şmecheria cu Justiţia”

Întrebat de jurnaliștii Adevărul ce părere are despre Florian Coldea, Marian Vanghelie a răspuns: ”Acest personaj sinistru nu a creat decât nenorocire în această ţară. Eu ştiu că domnul Coldea are şi probleme psihice. Cunosc bine fişa de date a domnului Coldea. A rămas repetent de două ori. Ştiu tot mecansimul din liceu, facultate şi de la instituţiile medico-legale pe unde a avut probleme. Un personaj sinistru, care a reuşit să ducă România cu 15 ani în urmă. A reuşit să distrugă toţi oamenii de afaceri, având legături cu multinaţionalele împotriva României. Au mai fost şi câţiva oameni de afaceri care mergeau la el cu sacoşele, cu sume industriale. Acest personaj nu a dorit să se facă autostrăzi. Domnul Ponta, alt personaj sinistru, a spus că a fost ameninţat de domnul Coldea că îi arestează dacă dau drumul la austostrăzi. Unde era SRI condus de Maior şi Coldea când se tăiau pădurile? Und era domna Kovesi? Era cu ei la masă”.

Fostul primar al Sectorului 5 susține că românii ar trebui să voteze ”nu” la referendum.

”Am spus din prima zi de când a apărut această mascaradă: este o chestie prăfuită, gen Traian Băsescu. Venim cu copii care nu-şi mai au rostul. Noi vorbim de doamna Merkel, care încearcă să ia puterea în toate ţările în care are interes. Noi vorbim de probleme majore. Iohannis îl copiază pe Băsescu. Eu îndemn la alegeri, să vină cât mai multă lume, dar cred că trebuie un vot negativ la referendum. Nu cred că mai funcţionează şmecheria cu Justiţia”, a mai declarat Vanghelie, pentru Adevărul.

Urmăriți B1TV.ro și pe