Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)

Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
Foto: Facebook @ Marius Pașcan

Marius Pașcan, prim-vicepreședintele PMP, i-a criticat dur pe liberalii Virgil Popescu, ministru al Energiei, și Nicolae Ciucă, premier și lider al PNL, și a sugerat că „prăbușirea în sondaje a Armatei” are legătură „și cu generalul din fruntea Guvernului”. „E în afara subiectelor elementare de cultură generală”, a punctat fostul parlamentar, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin.

Marius Pașcan (PMP) îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă

Comentariul prim-vicepreședintelui PMP a început de la declarația ministrului Virgil Popescu, care susține că poartă blugi în casă „indiferent de anotimp”.

„N-am deloc umor în ce-l privește pe acest ministru. Gândiți-vă că a ajuns gazul de la 30 de euro la 300-350. Aici, la Mureș, s-a închis principalul combinat de produse azotoase din România, peste 2.000 de oameni rămași fără loc de muncă, în așteptare, în aceste vremuri de inflație și mare necaz și persiune socială. Vedeți mare știre că el stă vara să se opărească prin casă cu blugii, ce să vă povestesc… e ridicol, ăsta e un demagog sadea. L-am văzut și în alte împrejurări. Nu mă preocupă deloc cum stă, poate să stea și cu cioareci, dacă vrea, vara în casă”, a spus prim-vicepreședintele PMP.

„În momentele următoare, din păcate, de gravă criză, mai mulți agenți economici mari care au ca materie primă gazul se vor închide. Va fi o presiune socială imensă, mii de oameni sau zeci de mii de oameni rămași fără locuri de muncă, astăzi, când vedeți că de abia cu un salariu minim pe economie nu mai poți să trăiești. De aceea, e ridicol și să îl iei în seamă. A ajuns un măscărici acest ministru. Pur și simplu nu are soluții, ceea ce spune nu se confirmă. A zis la un moment dat că nu se mărește prețul la combustibil, și într-o săptămână era peste previziunile sale”, a continuat Marius Pașcan.

„Eu nu știu de ce mai e ținut în funcție, că ajunge mai mult de râsul lumii, dar ce să ne mirăm, ați văzut și anterior, cu prăbușirea în sondaje a Armatei, să nu vă gândiți că n-are cumva legătură și cu generalul din fruntea Guvernului României. Când un om din vârful structurii ierarhice a Armatei, un mare conducător de oști din teatrele de operațiuni, se exprimă atât de căznit, e în afara subiectelor elementare de cultură generală, și el stă în fruntea Guvernului, e și el un reprezentant al Armatei, așa că să nu văg gândiți că oamenii sunt proști sau sunt naivi, sau nu înțeleg și judecă în cunoștință de cauză”, a adăugat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe