Membru AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament. Bărbatul este expert în comunicare (FOTO)

Membru AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament. Bărbatul este expert în comunicare (FOTO)
Foto: Pixabay

Mircea Chiriliă Partenie Gheorgheosu, membru AUR și angajat la Senatul României, a fost prins cu droguri când a vrut să intre în Parlament. Bărbatul este expert în comunicare și susține că avea marijuana pentru consumul propriu.

UPDATE, 27 august, ora 14.41: George Simion, colider AUR, a avut o primă reacție. Acesta a precizat că Gheorgheosu nu va fi cu siguranță propunerea formațiuni politice de premier. Președintele Senatului, Anca Dragu, a anunțat că acest caz va fi discutat în Comisia de disciplină, dar a precizat că gestul nu este unul fără precedent.

Mircea Gheorgheosu, membru AUR, prins cu droguri în Parlament

Cei de la SPP au chemat poliția să-l percheziționeze, după ce au observat la controlul de securitate un obiect mic, dreptunghiular, în bagajul acestuia. Asupra sa a fost găsit un pachețel ce conținea o masă vegetală, ce părea a fi marijuana.

În timpul percheziției, bărbatul a recunoscut că are asupra lui cannabis și a spus că substanța este pentru consumul propriu, informează G4Media, care citeză surse judiciare.

Foto: Facebook / Mircea Gheorgheosu (AUR)

Polițiștii l-au dus pe Gheorgheosu la Secția 17, iar pachețelul a fost trimis la laboratorul celor de la Crimă organizată, pentru teste.

Dosarul a fost preluat de Brigada de Crimă Organizată din București și se așteaptă rezultatele de laborator.

Mircea Chiriliă Partenie Gheorgheosu, este membru AUR, expert în comunicare, și lucrează la Senat, susțin sursele judiciare consultate de G4Media.