Mihai Răzvan Ungureanu: Crin Antonescu este un instigator politic. Există șanse ca PNL să se însănătoșească, dar nu cu toată conducerea sa

Mihai Răzvan Ungureanu: Crin Antonescu este un instigator politic. Există șanse ca PNL să se însănătoșească, dar nu cu toată conducerea sa

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat marți, pentru B1 TV, că președintele interimar Crin Antonescu este un instigator politic, ce dorește desființarea ideii de unitate a națiunii.

„Decizia CCR este absolut firească. Putea fi luată încă din 2 august. Antonescu dorește să se tranforme în factorul cel mai toxic al politicii românești. În opinia mea, este un instigator politic, care nu face altceva decât să desființeze ideea de unitate a națiunii. Un discurs de un asemenea antieuropenism este inacceptabil. Mă sufocă indignarea, România în opinia lui Antonescu este o colonie. Nu le pasă de CE și de departamentul de stat. Antonescu se desprinde încet încet de noi într-un autism politic încărcat de logoree retorică”, a declarat Ungureanu.

Acesta l-a criticat și pe primul ministru, despre care a afirmat că nu își înțelege rostul în fruntea Guvernului.

„Ceea ce contează este binele public, și asta înseamnă coabitare. Dacă Ponta nu poate asta, înseamnă că nu poate înțelege că este în fruntea unui guvern, nu ca să îi fie confortabil lui. Ponta s-a jucat cu politica și de acum încolo va avea o enormă ecuație economică de rezolvat. Ceea ce îl așteaptă, ne așteaptă pe noi toți”
, a explicat Ungureanu.

„Există șanse la PNL, odată ce înțelege ceva din această suferință politică, să se însănătoșească, dar nu cu toată conducerea sa”
, a mai spus fostul premier.

Ungureanu: Ponta este un instigator politic

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_22837').select();" id="embed_text_22837" />