Mihai Răzvan Ungureanu: Ne dorim un mare partid de centru-dreapta (VIDEO)

Mihai Răzvan Ungureanu: Ne dorim un mare partid de centru-dreapta (VIDEO)

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, în cadrul emisiunii ”Sub semnul întrebării”, difuzată de B1 TV, că atât el, cât și alte persoane de pe scena politică își doresc un mare partid de centru-dreapta.

Ne dorim un mare partid pe centru dreapta? Răspunsul este clar DA. Și dacă îl întrebați pe domnul Blaga și dacă îl întrebați pe domnul Tomac, dacă mă întrebați pe mine, o să vă răspundem la fel: dorim un mare partid de centru-dreapta”, a declarat Ungureanu.

Nu îl poți face ca o omletă dimineața, nu e atât de simplu pentru că vorbim de nenumărate lucruri care se ascund în spatele unei înțelegeri directe între șefii de partid”, a precizat el.

Și mai este ceva. Trebuie să știi și la ce renunți în momentul în care te pregătești pentru o fuziune într-un partid mare. Și când ești mare trebuie să înveți să renunți la mult, când ești mic ai de renunțat la mai puține. Dacă, în gândirea ta se află clar la capăt ideea unui partid mare, atunci te dovedești puternic și responsabil pentru partidul tău, dar pentru viitorul politic al României, renunțând, nu plusând”, a precizat liberal-democratul.

Mihai Răzvan Ungureanu: Ne dorim un mare partid de centru-dreapta

Embed:

Mihai Răzvan Ungureanu la „Sub semnul intrebarii”: Nu dorim fuziunea prin absorție

Embed: