Mihail Neamţu: Întâlnirea cu Ponta nu putea fi ratată. Roşia Montană reprezintă punctul de acumulare al frustrării mele

Mihail Neamţu: Întâlnirea cu Ponta nu putea fi ratată. Roşia Montană reprezintă punctul de acumulare al frustrării mele
Foto: B1 TV

Preşedintele Partidului Noua Republică Mihail Neamţu a explicat în cadrul emisiunii „Butonul de panică” de pe B1 TV că gestul făcut în cadrul plenului Parlamentului reprezintă un protest al societăţii faţă de actuala guvernare şi clasă politică.

„Acest act curajos reprezintă nemulţumirea, care durează de mai bine de un an de zile, a societăţii, faţă de această guvernare, care a sfidat rând pe rând toate propunerile de bun simţ ale poporului. Iar Roşia Montană reprezintă punctul de acumulare al acestei frustrări”, a spus Mihail Neamţu.

Liderul Noii Republici spune că manifestul i-a fost direct adresat premierului Victor Ponta, pe care îl caracterizează „de o laşitate imensă”.

„Ponta a trădat interesele României prin comportamentul său faţă de Gold Corporation. Proba trădării a fost momentul în care a spus că au fost oameni cumpăraţi de această companie. Ponta este pentru mine un Iuda”, a adăugat Mihail Neamţu.

Acesta povesteşte că intenţia iniţială a sa a fost să asiste la balcon, dar cum nimeni nu l-a întrebat nimic, s-a dus direct lângă tribuna lui Ponta.

„Noi am intenţionat iniţial să mergem la balcon. Dar cu întâlnirea cu Ponta nu poate fi ratată, am mers lângă tribună. Acest om este de o laşitate ieşită din comun, a stat cu privirea în jos în acel moment, ba chiar a întins şi mâna după bani. Nimeni nu m-a luat la întrebări unde mă duc, cine sunt. Remus Cernea nu ştia ce am de gând să fac”, a mai precizat Mihail Neamţu.

Mihail Neamţu, despre protestul din plenul Parlamentului

Embed: