Mircea Geoană, la vot: Românii par să redescopere avantajale și obligațiile democrației (VIDEO)

Mircea Geoană, la vot: Românii par să redescopere avantajale și obligațiile democrației (VIDEO)
Foto: B1 TV

Mircea Geoană a votat duminică, în jurul orei 13:15 la Colegiul Jean Monnet din Capitală. După ce și-a exprimat opțiunea electorală, membrul PSD a declarat că a votat pentru a pune punct unui regim politic agresivși noviv pentru țară.

”În primul rând vin cu foarte mare bucuri la vot, din trei motive. În primul rând, pentru că punem punct unui regim politic care a fost printre cele mau agresive și nocive pe care le-a avut această țară. Într-un fel, ceea ce am fost împiedicați să facem prin vot în 2009 și 2012 se întâmplă în sfârșit acum. O a doua mare bucurie e legată de ceea ce pare să fie o participare masivă la vot , e un lucru bun. Românii par să redescopere avantajale și obligațiile democrației și sper ca și în țară și în străinătate această prezență să fie considerabilă. Pentru a putea să redăm sistemului de vot și alegerilor întraga legitimitate și forță pe care o democrație trebuie să le demonstreze.”, a precizat Geoană.

”În al treilea rând, votez cu bucuria și încrederea faptului că începând de mâine vom pune punct acestui experiment nefericit care se numește coabitarea în România. Sunt convins că vom avea un președinte în jurul căruia ne vom putea uni, care să lucreze în echipă, ca partener și nu ca adversar cu pruimul-ministru.”, a mai spus Mircea Geoană, la ieșirea de la urne.

Mircea Geoană, vot la prezidențiale

Ultima oră
14:38 - Ludovic Orban: Un lider al PNL trebuie să fie carismatic și să aibă forța și inteligența de a duce PNL la victorie. Am câștigat această competiție
14:32 - Directive date din taberele Cîțu și Orban, ca delegații la congres să-și dovedească votul. „Toți trebuie să deschidă perdelele la cabine” (FOTO)
14:20 - Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
14:11 - Ludovic Orban: Nu avem un premier și un Guvern cu care să ne putem mândri. Niciodată nu a existat un premier cu cotă de încredere atât de joasă (VIDEO)
14:04 - Dan Vîlceanu, către Ludovic Orban: În Parlament aţi fost alături de cei care au vrut să dea jos Guvernul. Aţi ridicat un zid în PNL şi acum vă cer să îl dărâmaţi (VIDEO)
13:40 - Peste 7,600 de noi infectări cu COVID-19 la nivel național și 264 de copii, spitalizați. Doar 3 paturi ATI, libere în București
13:34 - Rareș Bogdan, mesaj pentru susținătorii lui Orban: Nu puteți să rechiziţionaţi o sală. Nu stigați „demisia”, pentru că e guvernul nostru. Noi nu suntem PSD-isti
13:30 - CORONAVIRUS | Încă 7.676 de infectări în România. Pandemia a mai făcut 121 de victime / Bucureștiul a depășit pragul de 4 / 1.195 de pacienți la ATI în toată țara, din care 17 sunt minori
13:19 - Florin Cîțu: Nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie ”Votaţi PSD!”. Voi lupta pentru refacerea coaliţiei, dar nu voi permite ca PNL să fie înghenunchiat / Premierul și-a pierdut vocea până la finalul discursului (VIDEO)
12:51 - Discursul lui Klaus Iohannis, acoperit de susținătorii lui Ludovic Orban. Ce s-a scandat (VIDEO)