Mircea Geoană: PSD-ul lui Dragnea și Ponta nu mai este un partid de stânga (VIDEO)

Mircea Geoană: PSD-ul lui Dragnea și Ponta nu mai este un partid de stânga (VIDEO)
Foto: B1 TV

Mircea Geoana a declarat luni la postul B1 TV, în cadrul emisiunii ”X-Press” moderată de Sabin Orcan, că în momentul de față sunt foarte puțini din PSD care nu au probleme cu justiția.

Mai mult de atât, Geoană este de părere că PSD-ul lui Ponta și Dragnea nu mai este un partid de stânga.

„Niciodată nu a fost partidul atât de închis. Nimeni nu mai poate propune ceva. Este o situație fără precedent în PSD. (..) La anul este momentul adevărului. Din păcate s-a epuizat resursa politică la nivel înalt ca să ducă partidul mai departe. În momentul de față câți din cei care sunt în conducerea națională la PSD nu au probleme cu justiția? PSD-ul lui Dragnea și Ponta nu mai este un partid de stânga”, a spus Geoană.

Mircea Geoană: PSD-ul lui Dragnea și Ponta nu mai este un partid de stânga

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)