Mircea Ionescu Quintus, despre Crin Antonescu: Dacă nu se izola era sigură șansa lui la funcția de președinte al PNL

Mircea Ionescu Quintus, despre Crin Antonescu: Dacă nu se izola era sigură șansa lui la funcția de președinte al PNL
Foto: enational.ro

Președintele de onoare ale Patidului Național Liberal, Mircea Ionescu Quintus, a declarat luni, pentru B1 TV, întrebat despre viitorul rol al lui Crin Antonescu în stuctura de conducere a PNL că dacă nu s-ar fi izolat, Atonescu ar fi avut prima șansă să devină liderul partidului, după învestirea lui Iohannis în funcția de șef al statului.

”Dacă ar fi să se aleagă Crin președinte, nu prea are nicio legătură președintele de partid cu președintele țării. Dacă Antonescu ar fi avut o altă atitudine era sigură prezența și șansa lui la funcția de președinte al partidului. Acum nu știu care e părerea colegilor mei. Eu rămân prieten cu Crin Antonescu așa cum am rămas din păcate și cu Călin Popescu Tăriceanu. E greu să apreciez dacă după atitudiea lui de izolare poate acum să întrunească un scor care să îl aducă în fruntea partidului.”, a spus Quintus.

Totodată, președintele de onoare al PNL s-a declarat foarte mulțumit de rezultatul alegerilor, precizând că a crezut tot timpul în șansa lui Klaus Iohannis de a deveni președinte al României.