Moarte fulgerătoare a unui primar din Ialomița. Avea doar 37 de ani

Moarte fulgerătoare a unui primar din Ialomița. Avea doar 37 de ani
Foto: Iulian Ionaşcu / Facebook

Iulian Ionaşcu, primarul localității Gura Ialomiţei, a murit la câteva zile după ce şi-a sărbătorit ziua de naștere. Avea doar 37 de ani. El a fost răpus de un accident vascular cerebral. Era căsătorit şi avea doi copii, informează independentonline.ro.

Primarul Iulian Ionaşcu a murit la doar 37 de ani

Primarul comunei Gura Ialomiţei, Iulian Ionaşcu, s-a stins din viață duminică, la vârsta de 37 de ani. Edilul își sărbătorise ziua de naștere miercuri, iar două zile mai târziu a început să se simtă rău.

Transportat la un spital din Constanţa, s-a stabili că suferise un atac vascular cerebral, informează independentonline.ro. Medicii au încercat în zadar să-l salveze.

Ionaşcu a fost ales primar al localității Gura Ialomiţei pe 27 septembrie 2020, fiind la primul mandat.

Locuitorii comunei sunt şocaţi de această veste deoarece au pierdut doi primari în ultimele luni, mai precizează sursa citată. Fostul primar, Cristinel Lambru, a murit în mai anul trecut din cauza afecţiunilor medicale multiple de care suferea.

Ultima oră
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)