Momente comice în Parlament, de ziua de naștere a Alinei Gorghiu: "Dragnea s-a pupat cu co-președintele PNL. Din partea Guvernului nu se oferă nimeni?"

Momente comice în Parlament, de ziua de naștere a Alinei Gorghiu: "Dragnea s-a pupat cu co-președintele PNL. Din partea Guvernului nu se oferă nimeni?"
Foto: obiectiv.info

După ce președintele Klaus Iohannis și-a terminat discursul susținut, miercuri, în Parlamentul României, au urmat momente comice ce i-au avut ca protagoniști pe mai marii politicii autohtone.

Cel care a detensionat atmosfera după discursul președintelui a fost șeful interimar al PSD, Liviu Dragnea. Acesta și-a amintit că astăzi este ziua de naștere a colegei sale din opoziție Alina Gorghiu și a luat cuvântul  în fața aleșilor, scrie stiripesurse.ro

„Pentru că am văzut că e agitație în sală, am venit să îi urez la mulți ani doamnei Alina Gorghiu”, a spus Liviu Dragnea, după care s-a dus la co-președintele PNL și a pupat-o.

Tăriceanu și Ponta au intrat în jocul lui Ponta, stârnind râsete și aplauze în sală.

De la prezidiu, președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu întreabă: „Partidele înțeleg că au felicitat-o pe doamana Gorghiu, din partea Guvernului nu se oferă nimeni?”

Întrebarea acestuia stârnește noi râsete în sală, iar din partea Guvernului nimeni nu se ridică să o felicite pe Alina Gorghiu.

Cel mai amuzat de această situație este însă premierul Victor Ponta care comentează ceva, râde cu pofta și bate cu palma în pupitrul din fața sa.

În acel moment intervine șeful Camerei Deputaților.

„Domnul Zgonea când a auzit că e faza de felicitări vine cu mine”, a comentat Tăriceanu.

Alina-Ștefania Gorghiu este născută pe 16 septembrie 1978,  un avocat și om politic român, membră a Partidului Național Liberal.

Ultima oră