Monica Macovei: Ponta trebuia să își dea demisia fără nicio moțiune de cenzură, fiindcă e rușine în primul rând pentru țară

Monica Macovei: Ponta trebuia să își dea demisia fără nicio moțiune de cenzură, fiindcă e rușine în primul rând pentru țară
Foto: ancheteonline.ro

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat sâmbătă că premierul Victor Ponta trebuie să își dea demisia fără nicio moțiune de cenzură.

„Problema e dincolo de moțiune și de o luptă politică în Parlament, de un vot în Parlament. Problema este de moralitate în politică (…) Ponta trebuia să își dea demisia fără nicio moțiune de cenzură, din prima zi, fiindcă e rușine în primul rând pentru țară. Dacă are vreun sentiment față de România, atunci trebuia să își dea demult demisia”, a precizat Macovei.

Politicianul a făcut trimitere și la un raport al Comisiei Europene care susține că „este inadmisibil ca într-un Guvern să existe persoane trimise în judecată sau persoane condamnate”, scrie Agerpres.

„Tot ce are de învățat acum electoratul român este să nu îi mai voteze”, a punctat Macovei.

 

Ultima oră
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică
22:12 - Florin Cîțu, despre creșterea prețului la energie electrică: Vom avea grijă ca această creștere a prețurilor la energie să nu impacteze foarte mult cetățenii (VIDEO)
22:11 - Florin Cîțu, despre reluarea negocierilor cu USR: „I-am tot chemat, dar să nu vină cu AUR. Niște parteneri care se asociază cu niște extremiști, plâng după voturile celor de la PSD”
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)