Nicolae Ciucă, în prima ședință a Guvernului PSD – PNL – UDMR: Doresc să mulțumesc partidelor care au înțeles că mai presus de orice sunt cetățeanul și interesul țării (VIDEO)

Nicolae Ciucă, în prima ședință a Guvernului PSD – PNL – UDMR: Doresc să mulțumesc partidelor care au înțeles că mai presus de orice sunt cetățeanul și interesul țării (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Guvernul PSD – PNL – UDMR a intrat oficial în prima sa ședință de la învestitură, context în care premierul Nicolae Ciucă a mulțumit Parlamentului pentru votul dat joi, dar și „partidelor politice care au înțeles că mai presus de orice sunt cetățeanul român și interesul țării”.

Ce a declarat Nicolae Ciucă în prima ședință a Guvernului PSD – PNL – UDMR

„Are loc prima ședință a Guvernului României după o perioadă de criză politică și doresc să mulțumesc încă o dată Parlamentului României pentru că ne-a acordat votul de încredere. Doresc să mulțumesc partidelor politice care au înțeles că mai presus de orice sunt cetățeanul român și interesul țării, iar noi ne găsim în acest format pentru a parcurge ordinea de zi, care are un singur punct. Este vorba de un proiect de ordonanță de urgență privind stabilirea unor măsuri la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative”, a declarat noul premier.

Nicolae Ciucă a transmis și un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor.

„Înainte de a intra în dezbaterea acestui punct de pe ordinea de zi, doresc să menționez că astăzi este Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței împotriva Femeilor și consider că Guvernul României poate să transmită un mesaj prin care condamnă orice fel de violență împotriva femeilor”, a adăugat liberalul.