Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)

Nicolae Ciucă, îndemn pentru aleșii locali liberali: Trebuie să fim aproape de oameni și să răspundem preocupărilor lor. PNL are soluții și își revigorează viața de partid (VIDEO)

Aflat, joi, la reuniunea Ligii Aleșilor Locali, premierul Nicolae Ciucă, președintele PNL, i-a îndemnat pe aleșii locali liberali să se apropie mai mult de cetățenii pe care-i reprezintă și să ia decizii ținând cont de solicitările și preocupările lor.

În cadrul aceluiași eveniment, Ciucă a vorbit despre rolul PNL în modernizarea României, a lăudat administrațiile locale PNL ca fiind un model pentru întreaga țară și chiar și pentru Europa Centrală și de Est și s-a referit la cele 90 de miliarde, bani europeni pe care România îi va avea la dispoziție în următorii ani pentru dezvoltare.

Ciucă, apel către liberali să se apropie de electorat

„Trebuie să găsim soluții pntru toate localitățile pe care nu am reușit să le câștigăm în 2019 sau pe care le-am pierdut. Succesul dvs la nivel local trebuie să se transforme în voturi și să creeze contextul prielnic alegerilor din 2024.

Trebuie să fim aproape de oameni și să întărim principiul reprezentativității printr-un contact reînnoit, direct cu cetățenii. Trebuie să dăm expresie vocii și îngrijorărilor lor și să formulăm politici care să răspundă acestor preocupări și care să țină cont de interesele lor legitime.

Sunt tot atâtea ocazii pentru a transmite cetățenilor acestei țări că PNL e un partid care e în măsură să gestioneze crize și are soluții, își revigorează viața de partid și se deschide către societate.

Vă rog să aveți încredere în echipa de conducere a PNL și că ori de câte va fi nevoie vom găsi soluții și vom fi în măsură să gestionăm orice situație”, le-a spus Nicolae Ciucă aleșilor PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe