Nicușor Constantinescu: Neparticiparea la referendum înseamnă desființarea județului Constanța

Nicușor Constantinescu: Neparticiparea la referendum înseamnă desființarea județului Constanța
Foto: cugetliber.ro

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a declarat, duminică, după ce a votat la referendum, că neparticiparea la acest scrutin înseamnă desființarea județului.

Acest vot reprezintă viitorul nostru şi al copiilor noştri. Neparticiparea la vot înseamnă, din păcate, desfiinţarea judeţului Constanţa. Votul de astăzi va fi un puternic semnal pozitiv că noi, cetăţenii judeţului Constanţa, încă existăm, chiar dacă trecem prin atâtea greutăţi. Cred că trebuie să se ţină cont de votul cetăţenilor judeţului Constanţa. Acesta este semnalul pe care trebuie să-l dăm noi astăzi, constănţenii„, a declarat Constantinescu, inițiatorul acestui referendum.

Până la ora 16.00, în județul Constanța și-au exercitat dreptul de vot 28,86% din totalul alegătorilor, potrivit datelor centralizate de PSD, partid din care face parte Nicușor Constantinescu.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral de Circumscripţie Judeţean Constanţa, Laurenţiu Marin, a declarat că până în urmă cu două zile a existat o colaborare foarte bună cu cei de la Statistică, dar că începând de începând de sâmbătă aceştia nu au mai putut fi contactaţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:13 - Kelemen Hunor: UDMR ar susține o taxă de solidaritate, pe doi ani, pentru anumite companii
21:08 - Legea care interzice minorilor să fumeze pe stradă a trecut de Senat / Propunerea legislativă va fi dezbătută de Camera Deputaților
21:04 - Secretarul general al ONU susține că lumea se îndreaptă „cu ochii larg deschişi” spre „un război mai extins”
20:52 - VIDEO. Prognoza meteo pentru zilele următoare. Raul Ilea (ANM), detalii pe B1 TV despre starea vremii
20:48 - Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat de cinci ori, în Brăila
20:44 - Mihai Bendeac, oprit de poliție în trafic. De ce experienţă a avut parte vedeta: „A urmat, însă, o verificare a stării mele bahice”
20:33 - Mii de morți și răniți în Turcia și Siria după două cutremure de peste 7 grade. Vibrațiile s-au simțit până în Groenlanda / România, printre țările din UE care trimit salvatori în Turcia (VIDEO)
20:33 - Emilia Ghinescu, tot mai aproape de a fi în fața altarului, după 13 ani de relație / Când va avea loc evenimentul: „Știu ce înseamnă asta, știu cu ce se mănâncă”
20:28 - Ambasadorul Ștefan Tinca: Sunt minim 13 români care și-au exprimat ferm dorința de repatriere din Turcia / Încercăm să preluăm cazurile în funcție de urgența lor și de mijloacele noastre (VIDEO)
20:18 - Ce se întâmplă dacă prefectul Toni Greblă atacă în instanță regulamentul privind zonele protejate ale Bucureștiului. Nicușor Dan: „O să câștige niște speculatori, niște oameni care vor să facă investiții pe spații verzi” (VIDEO)