Nicușor Dan: „Cer bucureștenilor răbdare și solidaritate, pentru că sunt niște probleme grave și urgente pe care trebuie să le rezolvăm” (VIDEO)

Nicușor Dan: „Cer bucureștenilor răbdare și solidaritate, pentru că sunt niște probleme grave și urgente pe care trebuie să le rezolvăm” (VIDEO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În cursul zilei de joi, primarul ales al Capitalei a depus jurământul și a preluat funcția de edil. Nicușor Dan le-a solicitat bucureștenilor să aibă răbdare, pentru că orașul se confruntă cu trei mari crize, pe care le va rezolva pe parcurs:

Pe termen foarte scurt, cer bucureștenilor răbdare și solidaritate, pentru că sunt niște problemegrave și urgente cu care ne confruntăm. Suntem într-o criză sanitară, avem o criză a termoficării și avem o criză finainciară la nivelul municipalității. Răbdare și le vom rezolva!

În ceea ce privește criza sanitară reiau solicitarea pe care o spun de fiecare dată, purtați mască, ascultați recomandările specialiștilor, evitați aglomerațiile! Suntem o comunitate și este responsabilitatea noastră să trecem prin această perioadă.

Așa cum am promis, voi deschide ușa Primăriei, în prima zi în care Bucureștiul va înregistra un număr mai mic de îmbolnăviri de coronavirus. (…) Vreau să îi asigur pe bucureșteni că această instituție va fi partenerul lor”, a precizat Nicușor Dan.

Tags:
Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Cine seamănă vânt culege furtună. PNL a promis românilor patru ani de pace și stabilitate politică, dar niște decizii unilaterale au dus la o criză politică, care afectează grav România (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de înțelegere cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)