Noi proteste anti-USL în Piaţa Victoriei. MRU: Asistăm la prăbușirea instituțiilor de drept (VIDEO)

Noi proteste anti-USL în Piaţa Victoriei. MRU: Asistăm la prăbușirea instituțiilor de drept (VIDEO)

Update 22:10: La această oră se mai află 150 de protestatari în Piața Victoriei, care au scandat „Jos Iliescu!”

Update 21:10: Un protestatar a fost ridicat de jandarmi, el dând declarații în mașina forțelor de ordine.

Update 21.00: Proteste au loc şi în Cluj-Napoca şi Arad, unde peste 100 de oameni scandează lozinci împotriva actualei guvernări. Vezi AICI mai multe detalii

Update 20.46: La această oră se află 350 de persoane la manifestația din Piața Victoriei.

Update 20.30: O echipă de filmare a Antenei 3 a ajuns în Piața Victoriei, fiind huiduită de manifestanți. În urma scandărilor îndreptate împotriva lor, echipa a plecat de la fața locului.

Proteste anti-Guvern și anti-Ponta, în Piața Victoriei

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21154').select();" id="embed_text_21154" />

O nouă manifestație a început miercuri seară în Piața Victoriei din București, unde se află sediul Guvernului, îndreptată împotriva premierului. Ca și la protestul de marți seară, participanții dau ocol pieței pe trotuar și prin pasaj.

Și în Piața Universității a pornit un protest miercuri seară. Circa 100 de tineri s-au adunat după ora 20:00 în faţa fântânii de la Facultatea de Arhitectură, menifestând împotriva întregii clase politice. Aceştia au răspuns, aparent, unui apel făcut de Nicuşor Dan, fost candidat independent la alegerea pentru Primăria Capitalei din acest an.

Printre cei care s-au aflat în rândul manifestanţilor din faţa Guvernului s-au numărat şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

„Ca orișice om, sunt alături de toți cetățenii aceștia la care țin, pentru că sunt al lor, ori de câte ori va fi nevoie și orișicât va fi nevoie, până când vor învăța și cei care stau dincolo lecția, iar lecția pe care trebuie să o învețe este că nu stau în această țară singuri, iar noi suntem mai mulți,” a declarat Ungureanu.

Despre Ordonanța de urgență care modifică Legea CCR, Ungureanu crede că asistăm la prăbușirea instituțiilor de drept

„Știm cu toții ce se întâmplă în această țară. Asistăm la fragilizarea statului, la prăbușirea instituțiilor de drept ale statului,” a spus el, adăugând că și economia se prăbușește și întrebându-se „ce soluții miraculoase se vor găsi?”

De asemena, fostul premier a spus că „Ponta și Crin Antonescu au reușit să demonstreze cum poate fi călcată în picioare Constituția.”

Mihai Răzvan Ungureanu: În această țară asistăm la prăbușirea instituțiilor de drept

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21152').select();" id="embed_text_21152" />