Oamenii care au votat cu USL, dezamăgiți de proasta guvernare: „Ponta e un puşti iresponsabil, condus de Voiculescu”

Oamenii care au votat cu USL, dezamăgiți de proasta guvernare: „Ponta e un puşti iresponsabil, condus de Voiculescu”
Foto: evz.ro

Record la șomaj, scumpiri în lanţ, taxe mai multe şi privatizări eşuate. Este bilanţul guvernării USL.

Promisiunile din programul de guvernare au fost încălcate sau uitate, iar coaliția parlamentară de peste 70% a demonstrat că se limitează doar la vorbe.

Oamenii sunt dezamăgiţi că votul lor nu s-a concretizat într-un trai mai decent. Din contră. Guvernul Ponta adaugă în fiecare zi tot mai multe biruri pe spatele românilor.

Promisiunile guvernării USL au fost frumoase şi pline de speranţă. Încă de la bun început, Uniunea Social Liberală a promis susţinerea unei economii competitive care să ofere românilor locuri de muncă stabile şi bine plătite, dar şi promovarea unor politici sociale sustenabile.

Totodată, competivitatea fiscală era încurajată prin reducerea generală a impozitării, simplificarea sistemului de taxe sau reducerea la jumătate a numărului de taxe parafiscale. Acum, aceste promisiuni sunt doar nişte cuvinte frumoase.

Noile măsuri ale guvernării actuale care anunţă mai multe taxe şi impozite îi nemulţumesc total pe cei care au votat USL.

„Dezastruoasă, dezastruoasă. Ponta e un puşti iresponsabil, condus de Voiculescu”, afirmă un pensionar, întrebat cum ar cataloga guvernarea USL de până în prezent.

Şi pe bună dreptate oamenii sunt nemulţumiţi. La un bilanţ rapid al guvernării USL observăm că au reuşim să bifeze un șomaj record. Oficial, peste 730.000 de români își caută un loc de muncă.

Dar şi scumpiri în lanţ, dacă luăm în considerare că inflaţia anuală este de 3 ori mai mare decât cea din 2012.

Mai mult, guvernarea USL a venit cu 21 de taxe şi impozite noi, privatizări eşuate şi miniştrii incompatibili şi corupţi. Cel puţin 10 ordonanţe de urgenţă emise lunar, iar proiecte USL de regionalizare sau de revizuire a Constituţiei au sfârşit fără nicio o rezolvare.

Cetăţenii care au votat USL, mai cer acum un singur lucru. Dacă se poate să facă totuşi ceva actuala guvernare.

Electoratul USL, dezamagit de proasta guvernare

Embed: