Doru Bușcu face jocurile lui Dragnea? Paul Stănescu, despre „dezvăluirile” făcute de directorul ”Cațavencii”: E absolut penibil şi jenant…

Doru Bușcu face jocurile lui Dragnea? Paul Stănescu, despre dezvăluirile făcute de directorul ''Cațavencii'': E absolut penibil şi jenant...
Foto: bzi.ro

Paul Stănescu a reacționat extrem de dur după declarațiile făcute marți seară de Doru Bușcu.

Jurnalistul a susținut la TVR că a aflat pe surse că Paul Stănescu și Lucian Șova s-ar fi întâlnit în urmă cu câteva zile cu ”interpuşi ai domnului Iohannis” pentru a realiza o strategie comună cu președintele. Scopul, a continuat Bușcu, erablocarea numirilor lui Ilan Laufer și Lia Olguța Vasilescu la ministerele conduse de cei doi.

În replică, Paul Stănescu a declarat că nu se aștepta ca Doru Bușcu să facă jocurile murdare şi disperate ale unor social-democrați.

”Am citit cu uimire declaraţiile făcute aseară de Doru Buşcu… L-am întâlnit de câteva ori şi mi-a făcut impresia unui jurnalist riguros şi echidistant. Sincer, nu mă aşteptam să intre în aşa ceva şi să facă jocurile murdare şi disperate ale unor colegi de-ai mei de partid! Ar fi trebuit să ştie că teoria colaboraţionismului a fost o practică a sovieticilor… şi, totuşi, suntem în 2018, nu în anii ꞌ50… E absolut penibil şi jenant!”, a transmis Paul Stănescu, pentru G4Media.ro.

Întrebat dacă s-a întâlnit cu interpuși ai lui Iohannis, Stănescu a insistat: ”Răspunsul este categoric nu”.

Doru Bușcu, directorul publicației Cațavencii, este cunoscut ca un apropiat al lui Liviu Dragnea.

Ultima oră
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)