Petre Daea, „un erudit, un om profund, un om care iubește tot ce-i pe pământ”

Petre Daea, un erudit, un om profund, un om care iubește tot ce-i pe pământ
Foto:Radio Romania Actualitati

Daniel Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, susține că Petre Daea este un erudit și un om profund. Botănoiu a venit cu precizarea chiar în scandalul declanșat după ce ministrul Agriculturii a comparat incinerarea porcilor cu uciderea evreilor la Auschwitz.

”Îl cunosc pe domnul ministru Petre Daea de mult prea mulţi ani şi pot spune că ştiu ce fel de om este. Un erudit, un om profund, un om care-şi dă haina de pe el pentru oameni! Gândiţi-vă doar la faptul că lucrăm împreună de peste 20 de ani! În mod clar dânsul are un stil propriu şi aparte de a comunica, dar asta nu înseamnă că nu este un bun profesionist. Şi garantez că iubeşte tot ce respiră pe acest pământ! Exprimarea nefericită a dânsului a cauzat rumoare şi sunt convins că nu a vrut să se ajungă aici. Îmi exprim în continuare încrederea în OMUL Petre Daea …cu toţii greşim, unii mai mult, alţii mai puţin, important însă este faptul că regretăm atunci când constatăm că s-a întâmplat asta! Eu cred ca omul Petre Daea regretă enorm acum… şi trebuie să-i fim alături!“, a scris Botănoiu, pe Facebook.

”Ce profunzime, ce erudit… Cred că este întrecere între miniştrii: care-i cel mai penibil ministru actual? Lăsaţi declaraţiile de susţinere chiar doriţi si dv sa picaţi in balta cu imbecili? Auzi… erudit?!“, a comentat un internaut.

Botănoiu a ajuns secretar de stat fiind susținut de PSD Olt.