PMP Cluj: Am luat la cunoştinţă comunicatul PNL Cluj. Informația este complet neadevărată

PMP Cluj: Am luat la cunoştinţă comunicatul PNL Cluj. Informația este complet neadevărată

PMP Cluj a luat la cunoştinţă comunicatul PNL Cluj în care se precizeză că Rareş Rus, membru al filialei clujene a PMP, ar fi demisionat împreună cu 150 de membri şi menţionează că această „informaţie este complet neadevărată”.

„PMP CLUJ a luat la cunoștință ieri, 27.03.2018, de comunicatul de presă prin care fostul membru al filialei clujene a PMP, Rareș Rusu, ar fi demisionat împreună cu 150 de membri. Informația, care a fost vehiculată în presă locală clujeană este complet neadevărată”, se precizezaă într-un comunicat al PMP Cluj.

Astfel, Partidul Mișcarea Populară Filială Cluj, aminteşte că Rareș Rusu, fost consilier județean PDL până în anul 2016, a fost exclus din PMP cu majoritate de voturi încă din 2017. Așadar, nu se poate aduce în discuție plecarea să dintr-un loc de unde nu mai era deja membru.

„Domnule Rareș Rusu, o scurtă lecție de logică elementară: nu puteți plecă dintr-un partid dacă nu sunteți membru al acelui partid! Dumneavoastră ați fost exclus din partid în 2017!”, a declarat președintele PMP Cluj, senatorul Cristian Lungu.

De asemenea, filiala clujeană a PMP susţine că informația că domnul Rareș Rusu, ar fi luat cu el 150 de membri este „fake-news”.

„Societatea clujeană nu poate fi convinsă de Rareș Rusu, care afirmă că 150 de oamenii l-ar fi urmat, pentru că dânsul nu a reușit să adune într-o sală 150 de persoane pentru un eveniment că vizită președintelui din 2016. Cu atât mai mult cum ar putea, oare, să convingă 150 de oameni să își schimbe afilierea și doctrina politică atâta timp cât nu poate convinge 150 de oameni să îl urmeze pentru 2 ore la un eveniment politic?”, a adăugat Lungu.