Ponta: Blaga a spus că m-a scos din politică. Și eu am un labrador acasă care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politică o să îl scoată și pe el (VIDEO)

Ponta: Blaga a spus că m-a scos din politică. Și eu am un labrador acasă care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politică o să îl scoată și pe el (VIDEO)

Într-o a doua intervenție în fața parlamentarilor, Victor Ponta a tratat în termeni ironici declarațiile făcute de liberali în ziua în care moțiunea de cenzură depusă de ei este votată. În final, premierul a susținut că actualul guvern nu este nici pe de parte unul perfect, dar se vor depune în continuare eforturi pentru a fi tot mai bun.

”Azi PNL a devenit PDL, nu face nimic, doar ia de la alții. În rest, au fost momente și vesele și triste. La momente vesele se înscrie declarația domnului Hașotti, care a spus că oamenii care repetă același lucru de mai multe ori au ceva la cap. Vreau să-i spun domnului Hașotti că doamna Gorghiu îmi tot cere demisia de câteva luni.

La momentul trist se înscrie domnul Blaga, care a spus că el m-a scos din politică. Și eu am un labrador acasă care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politică o să vă scoată și pe voi și nu e corect nici pentru mine, nici pentru voi.

Încă o dată s-a dovedit că guvernarea actuală are nevoie de lucruri de îmbunătățit. Nu e o guvernare perfectă, sunt lucruri pe care trebuie să le facem mai bine. Nici nu există o alternativă. Putem doar să guvernăm mai bine de acum încolo și să nu ne aliem niciodată cu PDL”.

Victor Ponta îi ironizează pe Vasile Blaga și pe Puiu Hașotti


Ultima oră
22:37 - CS U Craiova caută antrenor de calibru: Trei nume „grele” pe lista oltenilor
22:35 - Claudiu Năsui contrazis de analiștii economici: „Din 100 de lei câștigați, românii rămân cu 34,8 lei în buzunar după plata taxelor”
21:42 - Accident în București: Cum au reușit polițiștii să se răstoarne cu mașina, în plină zi (FOTO)
21:34 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, despre introducerea vaccinării periodice împotriva COVID-19: „Cred că putem să ne gândim ca la vaccinarea antigripală”
21:13 - Ioana Mihăilă, despre testarea periodică a medicilor nevaccinați din fonduri proprii: “Semnalele pe care le-am primit sunt bune”/ “Aproximativ 58% din personalul sanitar este vaccinat”
20:55 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, anunță creșterea plăților pentru medicii de familie care vaccinează la domiciliu
20:35 - O familie de români a plecat cu Tico la mare, în Grecia, fără roată de rezervă. Ce au pățit pe drum cei patru pasageri și cum arăta portbagajul (FOTO)
20:33 - Ioana Mihăilă, despre posibile restricții pentru nevaccinați: „Nu e vorba doar despre accesul în mall-uri, e vorba de spații publice închise neesențiale, în weekend”
20:15 - Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, dezvăluie cel mai pesimist scenariu privind valul 4: „87% din noile cazuri şi 91% din decesele din ultimele săptămâni sunt la persoane nevaccinate”
19:55 - OMS recomandă guvernelor din Europa creșterea numărului de teste gratuite anti-COVID-19, pe fondul evoluției variantei Delta