Ponta, despre Corlățean: Toți ajungem la DNA. Eu nu am voie să mă apăr nici pe mine, cum să zic de alții? (VIDEO)

Ponta, despre Corlățean: Toți ajungem la DNA. Eu nu am voie să mă apăr nici pe mine, cum să zic de alții? (VIDEO)

Fostul ministru de Externe, Titus Corlățean, a fost audiat la DNA în dosarul voturilor din diaspora. Întrebat ce crede despre acest lucru, premierul Victor Ponta a declarat că nu poate spune nimic, căci nici pe el nu are drept să se apere.

”A ajuns la DNA ca noi toți. Eu nu am voie pe mine să mă apăr, că spune apoi lumea că afectez independența justiției și reputația unui procuror, cum să zic de alții? Nu am voie să zic nimic”, a fost reacția scurtă a lui Ponta.

Corlățean este audiat în dosarul voturilor din diaspora. Această anchetă a început după primul tur al alegerilor prezidențiale, iar în acest moment nicio persoană nu este urmărită penal, ci s-a început urmărirea penală pentru fapte, adică pentru obstrucționarea dreptului la vot.

Ponta, despre Corlățean: Toți ajungem la DNA

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)