Ponta: PSD-ul țintește să fie primul partid la parlamentare, la o diferență cât mai mare față de al doilea partid

Ponta: PSD-ul țintește să fie primul partid la parlamentare, la o diferență cât mai mare față de al doilea partid

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seară, în cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, că partidul pe care îl conduce țintește să fie partidul numărul unu în urma alegerilor europarlamentare din 2014, la o diferență cât mai mare de partidul de pe locul secund.

”Probabil că PSD va avea scor mai mare la europarlamentare decât PNL. Obiectivul nostru este să fim primul partid, să fim pe primul loc. Apoi, vrem diferență cât mai mare față de al doilea partid, care cred că va fi PNL. Aș fi ipocrit să spun că nu vreau ca PSD-ul să obțină cât mai mult”, a spus premierul.

Acesta a explicat și că cele mai multe critici sunt îndreptate împotriva sa.

”Poate exagerez, dar 99% din criticile, atacurile președintelui, opoziției, presei sunt adresate la adresa mea și a guvernului, nu a domnului Antonescu”, a declarat Ponta, precizând că momentan nu se simte acest lucru în sondaje.

Vorbind despre imaginea lui Crin Antonescu ca viitor candidat la prezidențiale, premierul a spus că lucrul a fost stabilit de la începutul USL, când PSD a ales funcția de premier, iar PNL-ul prezidențiabilul.

Ponta, la Talk B1: PSD-ul vrea sa obtina cele mai bune rezultate la europarlamentare

Embed:

Ultima oră
11:12 - Klaus Iohannis: la congresul PNL: Mi-ar fi plăcut să văd mai multe dezbateri de idei / Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o
09:10 - Emma Răducanu, „adoptată” de Casa Regală. Cum s-a împrietenit cu Kate Middleton