Ponta: Singura soluţie pentru ca Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze

Ponta: Singura soluţie pentru ca Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze
Foto: evz.ro

Liderul PSD Victor Ponta, a declarat, duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că singura soluţie pentru ca Elena Udrea să câştige Bucureştiul este să îl desfiinţeze, nu să îl restructureze administrativ. Președintele social-democraților a declarat că nu USL a propus referendumul pentru desfiinţarea sectoarelor, ci PDL.

„Nu noi am vrut desfiinţarea sectoarelor, ci Elena Udrea. Singura soluţie ca Elena Udrea să câştige Bucureştiul este să îl defiinţeze, nu să îl restructureze administrativ. Indiferent că vor fi şase sectoare sau treizeci sau niciunul, pe Elena Udrea nu o va vota nimeni. Nu va câştiga în Bucureşti decât dacă se modifică legea şi o numeşte Traian Băsescu”, a afirmat Ponta, citat de Mediafax.

Joi, liderul PDL Bucureşti, Elena Udrea, declarase că încă de la început a susţinut că Legea Capitalei trebuie adoptată de Parlament, arătând că referendumul nu îşi atinge obiectivul urmărit de PDL de informare corectă a bucureştenilor, fiind un instrument de manipulare în mâna PSD şi PNL.