Porniseră într-o mică excursie de familie, când partenerul său a ațipit în mașină. Soția i-a făcut o poză și a postat-o pe o rețea de socializare. Ce a urmat însă este de neimaginat. A devenit gluma săptămânii (FOTO)

Foto: Facebook

Planificaseră o scurtă excursie în familie, având în vedere contextul epidemiologic actual, și erau fericiți că se pot bucura de câteva momente în aer liber, împreună cu cei trei copii ai lor.

Dar în timpul călătoriei, soțul a adormit în mașină, iar acesta a fost momentul când soția a pus la cale cea mai tare farsă. Sharea Overman din Indiana, SUA, i-a făcut o fotografie partenerului său și a postat-o pe un grup de Facebook, rugând utilizatorii să o ajute să îi arate acestuia ce a ratat în timpul călătoriei.

„Suntem pe drum și soțul meu a adormit. Puteți să faceți Photoshop cu lucruri pe fereastră pentru a-i arăta ce a ratat în timpul somnului?”, a scris femeia.

Iar imaginația internauților a fost la cote înalte: de la personaje din serialul „The Walking Dead”, la porci zburători, OZN-uri. Nimic nu a lipsit.

Overman a povestit pentru CNN că nu s-a mai putut opri din râs când a văzut câte mesaje a primit, chiar și din țări diferite. Evident, i-a arătat albumul și partenerului său de viață.

Ultima oră
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)